Soita meille: +358 (0)40 770 9600
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: +358 (0)40 770 9600

Mediassa stailauksiani

22 syys 2017 by In Muut

https://asunnot.oikotie.fi/kotiin/artikkeli/sisustus/kaunis-koti/pieni-perhekoti-oulunkylassa?ref=kohdesivu_kotiinartikkelit

Helsingin Oulunkylästä löytyy korumaisen kaunis kerrostalokoti pienelle perheelle. Vaaleat pinnat, hillityn tyylikäs sisustus ja harkitut yksityiskohdat tekevät tästä kodista herkän kauniin.

 

 

Valkoiset seinät ja valkaistu parketti luonnonvaloa tulvivassa huoneessa antavat kauniin taustan olohuoneen pelkistetylle ja sirolle sisustukselle. Herkät pastellisävyt korostuvat hienostuneesti harmaata sohvaa vasten, kun taas vihreä nojatuoli tuo raikkaan tuulahduksen huoneeseen. Erilaiset sohvapöydät ovat sulassa sovussa keskenään ja messinki tuo mukavasti lämpöä tilaan. Musta toimii kontrastivärinä myös jalkavalaisimessa.

 

 

 

Kotiin tehdyn remontin yhteydessä väliseiniä kaatamalla on saatu avarampi oleskelutila, jossa yhdistyvät keittiö ja ruokailutila olohuoneen kanssa. Keittiön eleettömät valkoiset kaapistot ovat saaneet vaalean beigen seinävärin taustalle ja mustan laattalattian. Avara ja viimeistellyt vaikutelma syntyy, kun yläkaapit on jätetty pois.

 

 

Ruokailutilan taustaseinä on maalattu syvänvihreällä sävyllä, jota vasten puinen ruokailuryhmä ja messinkinen kattovalaisin korostuvat upeasti.

 

 

Makuuhuoneen ajan hermolla oleva tyyli syntyy mustavalkoisista tyynyistä ja torkkupeitosta, roosasta sisustustyynystä sekä harmaasta pellavapeitosta. Yksinkertainen jakkara toimittaa kätevästi yöpöydän virkaa.

 

 

Valkoista vauvanhuonetta piristävät vihreä kattolamppu ja maapallo Ikean Malm-lipaston päällä. Pehmeyttä huoneeseen tuo vaalea räsymatto, virkattu tyynynpäällinen ja suloiset vuodevaatteet.

Koti on myynnissä täällä.

 

About the Author:

Pahoittelut, kommentointi on suljettu tällä hetkellä.

Samanlaisia artikkeleita