Soita meille: +358 (0)40 770 9600
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: +358 (0)40 770 9600

Asunnon myyntistailaus

Asunnon myyntistailaus

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Asuntoa myytäessä kannattaa realistisesti huomioida asunnon kunto ja ensivaikutelma, jonka se antaa ulkopuoliselle katsojalle. Pienellä panostuksella asunnon myyntistailaukseen, voi olla suuri merkitys myyntiaikaan, asuntokauppojen syntyyn ja jo mielenkiintoa herättävät myyntikuvat stailauksen jälkeen saavat ostajat liikkeelle.

Asuntoa ei myydä itselle, vaan tulevalle ostajalle, jolla on omat mieltymykset tulevan asuntonsa suhteen. Kun asuntosi näyttää raikkaalta ja valoisalta, myös ostaja voi kuvitella itsensä asumaan siellä, joka onkin myyntistailauksen koko idea ja tarkoitus.

Asuntokuvauksien ajaksi on mahdollista tuoda asuntoon myös lisäsomistusta omasta somistusvarastostamme kuten tekstilejä ja muuta pientavaraa luomaan oikeanlaista tunnelmaa.

Teemme yhteistyötä useiden kiinteistövälitystoimistojen kanssa.

 

STAILAUSKONSULTAATIO

 

Asiakkaat ovatkin olleet positiivisesti yllättyneitä kuinka heidän omista tavaroistaan saadaan muodostettua isojakin muutoksia asuntoon vain muutaman tunnin stailauskonsultion aikana.  Kyse ei ole siis siitä, että piirretään suunnitelmia, vaan siitä, että nopeasti ja helposti pystytään saamaan asunnosta kaikki potentiaali irti. Asunnon myyntistailaukseen ei tarvita kartoituskäyntiä, sillä ammattilainen pystyy näkemään tilan heti ovesta sisään astuessaan. 

 • Muutokset tehdään pääsääntöisesti asunnon omia huonekaluja, tavaroita ja tekstiilejä hyödyntäen
 • Mietitään tekstiilien värimaailma ja niiden sijoittelu
 • Käydään läpi tavaroiden ja huonekalujen uudelleenjärjestelyn tai karsimisen tarve
 • Jokainen huone käydään yhdessä läpi ja sovitaan tehtävät muutokset
 • Kaikki kuvauksiin tulevat yksityiskohdat mm. sänkyjen petaukset tehdään käynnin aikana valmiiksi
 • Vinkkejä myös asuntonäyttöä varten

Stailauskonsultaatio ei sisällä mahdollisten ylimääräisten kalusteiden, tavaroiden ja tekstiilien siirtoja/pakkaamista/varastoimista/siivousta.

Stailauksen tavoite on huomioida asunnon erityispiirteet ja potentiaali.

 

SISUSTUSTUOTTEET KUVAUKSIIN OMASTA SOMISTUSVARASTOSTA

Teemme kodeissa konsultaatiokäyntejä asukkaiden omilla kalusteilla ja tekstiileillä. Tarvittaessa käytössämme on oma sisustusvarasto, josta löytyy paljon erilaisia sisustustuotteita kuvauksiin silloin, kun niitä ei ole asunnossa muuten käytettävissä, tehdään värimaailman muutoksia tai halutaan korostaa asunnon piirteitä.

 

DISAINIAN STAILAUKSIA MEDIASSA

 

Seuraa Instassa @disainiabysusanna

 

 Katso kuvia stailauksista

 

 Katso kuvia ennen ja jälkeen stailauksista blogista

ASUNNON STAILAUSKONSULTAATIO JA VALOKUVAUS KULUTTAJALLE PAKETTIHINTAAN 600€ (sis.alv 24%)

Stailausammattilaisen tekemä asunnon stailauskonsultaatiokäynti ja laadukkaat myynti-ilmoituksen valokuvat ammattivalokuvaajan ottamana yhteishintaan yksityiselle asunnonmyyjälle 600€ (sis.alv 24%). Asunnon koko max 150m².

Konsultaatio ei sisällä mahdollisten ylimääräisten kalusteiden ja tavaroiden siirtoja/pakkaamista/varastoimista/siivousta. 

Paketti sisältää:

 • Stailauksen konsultaatiokäynnin, joka sisältää yhden käynnin max. 3 tuntia kohteessa asunnon tarpeen mukaan, sisältäen asunnon henkeen sopivia yksityiskohtia eli asetelmia, joilla korostetaan asunnon huokuttelevuutta valokuvissa.
 • Ohjeistetaan mitä asuntoon kannattaa jättää esille ja mitä laitetaan pois.
 • Käydään tavaroiden ja huonekalujen uudelleenjärjestelyn tai karsimisen tarve
 • Mietitään tekstiilien värimaailma ja niiden sijoittelu
 • Vinkkejä myös asuntonäyttöä varten
 • Valokuvauksen asunnon sisä - ja ulkokuvilla (ei sisällä ilmakuvausta).
 • Matkat pääkaupunkiseudulla.

 

UUTTA! VALOKUVASTAILAUS

Voit hyödyntää sähköpostitse ja puhelimitse tehtävää valokuvastailauspalvelua, jossa stailaaja neuvoo valokuvan ja videon perusteella suositeltavia toimenpiteitä. Soveltuu silloin kun halutaan nopeasti ja tiukan aikataulun vuoksi apua.  Valokuvien ja videon avulla stailaaja pystyy tarkasti näkemään asunnossa tarvittavat toimenpiteet ja hahmottamaan asunnon tilana.

 • Soveltuu asuntoihin joissa on 1-3 huonetta
 • Asuntoihin, joissa tarvitaan opastusta isompiin linjoihin kuten tavaran, huonekalujen tai tekstiilien poistamiseen/siirtelyyn
 • Asuntoihin, joissa ei tarvita yksityiskohtaisempaa stailauskonsultaatiota 
 • Asuntoihin, joissa ei tarvita erityisiä stailausyksityiskohtia kuten pienasetelmia tai erityisiä sängyn petauksia tms.
 • Asuntoihin, joissa kaivataan neuvoja värimaailmaan myyntiä ajatellen
 • Asuntoihin, joissa kaivataan neuvoja asunnon myyntiä mahdollisesti hidastaviin tekijöihin
 • Vinkkejä asuntonäyttöön

VALOKUVASTAILAUS KÄYTÄNNÖSSÄ

 • Lataat itse ottamasi asunnon valokuvat ja videon suoraan tietokoneeltasi tai puhelimeltasi stailaajan lähettämään työtilalinkkiin helposti ja vaivattomasti.
 • Stailaaja käy kuvat läpi ja lähettää toimenpidelistan sähköpostitse sekä on yhteydessä puhelimitse valokuvien perusteella havaituista asioista.

 

 

Asunnon myyntistailaus

Susanna stailasi asuntomme myyntikuntoon. Ystävällinen ammattilainen teki sen käden käänteessä ja saimme vielä hyviä vinkkejä asunnon näyttöihin. Voin suositella lämpimästi Disainiaa ja Susannaa, täyden kympin palvelu!

Marika, Espoo

Suosittelen ehdottomasti Susannan stailauspalvelun käyttöä asunnon myynnin yhteydessä. Emme uskoneet aluksi, että stailaukseen ja myyntikuviin täytyy todella panostaa. Kiinnostus myynnissä ollutta asuntoa kohtaan kasvoi heti, kun kuvat vaihdettiin uusiin, stailattuihin ja ammattilaisen ottamiin kuviin. Jos olisimme käyttäneet stailauspalvelua heti myynnin alussa, myyntiaika olisi luultavasti ollut olennaisesti lyhyempi.

         Mirja Kinnunen, Espoo