Soita meille: +358 (0)40 770 9600
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: +358 (0)40 770 9600

Myymälän visuaalinen ilme

Visualisti ja Visuaalinen markkinointi

Miksi kannattaa sijoittaa visualistin palveluihin?

Visuaalisen markkinoinnin tarkoituksena on tukea ja parantaa yrityksen myyntiä. Visualistin toteuttama visuaalinen markkinointi myymälässä toimii yhtenä osana yrityksen suurempaa markkinointikokonaisuutta.

Raikas, visuaalisesti hyvin suunniteltu ja toteutettu myymälä houkuttelee enemmän asiakkaita kuin "tuotteethan ovat esillä ja siitä niitä voi ostaa"-ajattelulla. Ostamisesta tulee asiakkaalle helppoa, tuotteet ovat helposti saatavilla esillepanojen ja järjestyksen ansiosta. Kyse on asiakkaan ostohalujen vahvistamisesta visuaalisin keinoin.

Näyteikkunan somistus ja myymälän sisääntulonilme ovat erittäin ratkaisevassa roolissa siinä, astuuko asiakas sisään myymälään. Myymälän osastojen- ja kampanjanäkyvyyden sijainti myymälässä vaikuttavat myös myymäläkierron asiakasohjailuun.

Visuaalista ilmettä parantamalla vaikutetaan suoraan myynnin kasvuun, yritysilmeen nostamiseen, asiakkaan ensivaikutelmaan myymälästä, ostokokemukseen sekä suositteluun.

Kokonaisvaltaisesti mietitty myymälä ja myymälän esillepano- ja somistuskokonaisuudet ovat avain myynnin kasvuun!

Ole minuun yhteydessä niin toteutetaan uusi ilme myymälääsi!

 

Kuva: Maailman ensimmäinen Villeroy&Boch Signature myymälä Tallinnassa 2019 visualistina Susanna Kemistö Disainia Oy.

Picture: Worlds first Villeroy&Boch Siganature shop in Tallinn 2019. Visual Mechandiser Susanna Kemistö Disainia Oy

 

Minä visualistina

Olen ollut mukana toteuttamassa esillepanoja sekä somistuksia jo yli 20 vuoden ajan todella monipuolisesti ja saanut olla myös mukana yli 30 myymälän avauksissa Suomessa ja Baltiassa.

Visualistina olen päässyt tekemään upeiden tuotteiden kanssa töitä mm. kosmetiikan, urheiluväline- ja tekstiili puolella, naisten, miesten- ja lastenvaatemuodin puolella, koru- ja kellomaailmassa sekä astia- ja sisustustuotteiden parissa että apteekkimaailmassa. Mukaan on kuulunut myös tuotelanseerauksia ja visuallisen markkinoinnin luentoja yrityksille.

Rakastan todella työtäni ja teen sitä täydestä sydämestä. Saan työstäni energiaa joka välittyy työni kautta,

 

 

Susannalla on upea visuaalinen ote kaupallisten esillepanojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hän osaa kirkastaa brändi-ilmettä mitä erilaisimmissa myyntipisteissä lippulaivamyymälästä pieneen shop-in-shopiin, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

Yhteistyökumppanina Susanna on erinomainen - joustava, tehokas ja täsmällinen. Voin lämpimästi suositella Susannaa ja Disainia Oy:tä vastaaviin tehtäviin. 

Mauri Heikura

Wholesale Manager Finland & Baltics

Villeroy & Boch Tableware

Susanna on ilmiömäinen visualisti - hän hahmottaa hetkessä tuotteille mahdollisimman houkuttelevan esillepanon ja sijainnin myymälässä. Susanna oivaltaa nopeasti asiakkaan omat tarpeet sekä myös mahdollisuudet niiden toteuttamiseen. Hän on miellyttävä ja tulee toimeen mitä erilaisimpien ihmisten kanssa. Lisäksi Susanna on tunnollinen ja luotettava pienintäkin yksityiskohtaa myöden.

Satu Summa

Director of marketing and communication

Watch and Jewerly Division

Perkko Oy

Visuaalisen markkinoinnin koulutukset ja luennointi

  • Räätälöidysti myymälän tarpeen mukaan
  • Yrityksille ja henkilökunnalle
  • Tiettyyn osa-alueeseen perehtyen

Houkuttelevampi myymälä visualistin avulla

Visuaalinen markkinointi on avain parempiin myynteihin todistetusti!